ENERGETSKI TRIO

PRIRODNA ENERGETSKA BOMBA - DRŽATI NA SOBNOJ TEMPERATURI !

Prirodno svojstvo meda je kristalizacija.
Da bi se med vratio u tekuće stanje, potrebno ga je ugrijati na temperaturi do 40°C.

Mješavine vrhunskog meda od bagrema ili proljetnog meda iz Baranje, fantastične belgijske tamne čokolade sa minimalno 80% kakaovih dijelova i suhih smokava iz Dalmacije bez dodataka šećera i konzervansa !

Tamna čokolada kao afrodizijak ima i povoljan učinak na naše zdravlje pa tako štiti srce i kardiovaskularni sustav (smanjuje krvni tlak, poboljšava protok krvi, sprečava stvaranje ugrušaka i smanjuje razinu štetnog kolesterola). Osim toga, snažan je antidepresiv jer potiče stvaranje serotonina. Poput drugih predstavnika biljnog svijeta, čokolada sadrži cijeli niz vitamina i minerala. Bogata je bakrom, magnezijem, kalcijem, kalijem i željezom.

Suhe smokve visoko su koncentriran izvor minerala, vitamina i antioksidanata. Sadrže značajne količina vitamina skupine B kao što su niacin, piridoksin, pantoten i folna kiselina. Ovi vitamini sudjeluju u metabolizmu ugljikohidrata, bjelančevina i masnoća. B-kompleks je značajan za moždanu funkciju, osobito za dobro raspoloženje.
Suhe smokve obilan su izvor minerala kalcija, cinka, kalija, selena, željeza i bakra. Željezo i bakar potrebni su za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, dok je kalij važan sastavni dio stanica i tjelesnih tekućina te pomaže u regulaciji srčanog ritma i krvnog tlaka.

NETTO : 3 x 30 grama.
SASTAVI:
MED I TAMNA ČOKOLADA: med bagrem/proljetni med, tamna čokolada (min. 80% kakaovih dijelova)
MED I SUHE SMOKVE: med bagrem/proljetni med, suhe smokve
ČOKOMED: med bagrem/proljetni med, tamna čokolada (min. 80% kakaovih dijelova), kokosovo ulje
100 % DOBAR PROIZVOD
Proizvodnja i pakiranje :
ZLATNA KAP / OPG DANIJEL HORVAT
MIBPG : 243293, Kralja Tomislava 33b, Mece, 31326
Zemlja porijekla : BARANJA / HRVATSKA (CROATIA) 

30.00 HRK
Please select variants first