top of page
Search

PONOVNO "ONLINE"

Opet smo online! Vjerujemo da nas niste zaboravili. Zlatna kap još bolja nego prije te Vam i dalje nudimo samo kvalitetne proizvode. Nedavno smo dobili novu oznaku regionalne kvalitete GOLDEN PANONIAN QUALITY. To je priznanje za naše medove Proljetni, Livada, Bijeli i Zlatni.

Povodom ponovnog postavljanja naše internet trgovine u status "ONLINE", svi naši kupci će do kraja godine u nekoliko navrata imati priliku ostvariti određene popuste koje ćemo pravovremeno oglasiti putem društvenih mreža i ovdje na našoj internet trgovini i zato Vas pozivamo da nas redovno pratite ovu internet trgovinu ali i naše kanale na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, TikTok).


Vjerojatno ste primjetili da smo cijene počeli iskazivati i u valuti EURO (€) i to je čisto da zadovoljimo zakonsku formu. Isto tako vjerujem da ste primjetili da su cijene promijenjene i to je ono što se nažalost moralo dogoditi a čemu smo se maksimalno odupirali, odugovlačili sa tom opcijom i pokušali to izbjeći. Nažalost, to se nije moglo izbjeći jer su nam svi ulazni troškovi "skočili" i po nekoliko puta. Šale se poneki i kažu.... Zašto je med poskupio? Ne idu pčele na benzin!? Poskupio nam je kompletan repromaterijal, cijena rada a i gorivo otišlo nebu pod oblake. Usporedbe radi, Plavi dizel smo samo prije godinu dana plaćali 3,00 kn za litru dok ga sada plaćamo oko 9,50 kn. Gorivo nam treba da bi svaki dan došli do pčela, održavali pčelinjak, nabavili sve potrebno za pčele i distribuciju proizvoda...


Kako to kod nas u Hrvatskoj biva, zahvate vas i porezne škare i kada sve to zbrojite jednostavno smo morali podići cijene. Cijene koje sada vidite na stranici ne namjeravamo mjenjati i to duži period.

Kako je ranije napisano, ukoliko pronađemo određene opcije gdje se može nešto uštediti, u određenim periodima ćemo ići sa nekim popustima te se nadam da nam u konačnici nećete zamjeriti i da ćete i dalje biti naši vjerni kupci. Napravit ćemo sve da u sklopu stranice dobijete i neke dodatne korisne informacije.


Ono što želim najaviti da će se već sada moguća (uz telefonsku najavu) plaćanja u kripto-valutama uskoro (čim nam sistem dozvoli) automatizirati tako da će se bez dodatnih komplikacija i takva plaćanja

pojednostaviti.


Hvala vam na pažnji. Lipi moji, veliki pozdrav od svih nas sa OPG-a HORVAT

OdgovorProslijedi

8 views

Recent Posts

See All
bottom of page